donderdag 20 mei 2010

Awards-time!

Goedemorgen lieve bloglezers,
Deze schitterende award kreeg ik van Jolanda S. Ik ben gek op awards. Heel erg bedankt Jolanda! Ik wil deze award graag doorgeven aan 10 bloggers (zo hoort het): Odetta, Marlieke, Romy, Lean, Gea, Joyce, Jolanda, Joyce(Jolara), Saskia, Miriam.

En ik hoor te vertellen wat ik binnen 10 jaar denk te doen.
Binnen 10 jaar zijn mijn ventje en ik al drie jaar op pensioen (neen, zo oud zijn we nog niet ;-)) maar Danny gaat op 56 jaar op pensioen). Ik hoop dus samen met hem nog meer te genieten van alles! Vooral van de kleine dinges des levens! En samen met onze dochter natuurlijk. We zullen dan eindelijk weg zijn uit de westhoek; terug naar de beschaafde wereld :-))Deze mooie award kreeg ik vorige week nog eens van Joyce. heel erg bedankt om hem aan mij door te geven! ik ben altijd blij als ik een award krijg!


Fijne zonnige dag!
xxx
C.arine.

9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de verdiende award en heel bedankt voor het doorgeven aan mij !

  Liefs Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefeliciteerd met je awards !! verdient hoor ! en dank je wel natuurlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je welverdiende award en heel erg bedankt dat je hem o.a. aan mij doorgeeft. Je wens voor over 10 jaar klinkt prachitg:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliceerd met je award! En heel erg bedankt!!

  Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd met je awards en bedankt dat je hem aan mij doorgeeft! vind het helemaal leuk! ga hem dt weekend op mijn blog zetten. Heb het een beetje druk, vandaar, maar ben er daarom niet minder blij mee hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je verdiende awards!! Heel er bedankt dat je hem aan mij doorgeeft!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hartelijk gefeliciteerd met jouw awards! Oh, wat een hele eer en wat ontzettend lief van jou dat jij een award o.a. met mij wilt delen! Heel erg hartelijk bedankt! Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je award en hartstikke bedankt dat ik hem heb mogen ontvangen van je .Ik ga hem er zometeen opzetten.

  liefs miriam

  BeantwoordenVerwijderen