dinsdag 6 juli 2010

Hoe tegenslag toch leuk wordt!

Goedemorgen lieve bloglezers,
Of hoe een grote tegenslag ons weekendje Nederland nog leuker maakt...
Donderdagavond, ik ben naar de kapper en Danny is met onze auto (grijze Renault) naar de carwash. Bijna klaar om morgen te vertrekken. 19.00 uur; Danny rijdt naar de afhaal chinees voor zijn verjaardag. Amper een paar minuten later is hij terug en kijkt niet echt happy... Onze auto, nog maar pas gekeurd en alles in orde, brandt en rookt tot binnenin. Bij nazicht blijkt dat er een ernstige kortsluiting is geweest en dat onze auto niet rijvaardig is. Help en nu? Wij willen wel op weekend!
Even onze vrienden, buren en garagist ;-)) raadplegen... Er zijn 2 mogelijkheden: ofwel vertrekken we met Kimberley haar kleine Nissan maar dan zit zij 3 dagen opgesloten op ons dorp. Ofwel nemen we het aanbod van Luc en Roos aan en vertrekken vrijdag met hun amerikaanse Ram/Dodge.
De keuze is voor Danny snel gemaakt. En zodus zijn we op weekend geweest met die grote auto. Parkeren in Nijmegen is uiteindelijk nog goed gelukt aan de Waalkade want deze auto raak je zo maar niet effe kwijt :-)) Voor danny is ons weekend nu nog meer geslaagd. Tegenslag? Geluk bedoel je!
Luc en roos bedankt! Jullie zijn "echte vrienden".
Fijne dag!
xxx
C.arine.




3 opmerkingen:

 1. Dat snap ik ja dat dit zijn keuze werd!!!Gave bak!!!
  (als je daar mee uit shoppen gaat kan je heeeel veel kopen!)En wat super lief dat jullie m mochten lenen!
  Groetjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een grote, mooie auto. Ik kan me voorstellen dat Danny daar, als echte man, erg blij van werd:) En, is het nog goed gekomen met jullie eigen auto?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen