dinsdag 6 juli 2010

Scrapwinkel in Wijchen.

Goedemiddag lieve bloglezers,
In Wijchen, waar Karin woont, zit er nog een scrapwinkel. Toen ik dit hoorde, kon ik natuurlijk niet laten om aan Karin te vragen of we er samen naar toe konden gaan. We lieten Karin haar kids en Danny achter :-)) bij Karin thuis en weg waren wij!
We hebben heerlijk lopen neuzen tussen de papiertjes en hier zien jullie mijn buit. 3 kleuren draadjes lint, een papieren zakje, cardstock en designpapier van B-Grey/Cappella. En heel mooi papier, weet effe het merk niet meer, met fluweel en glans opdruk. Volgens Danny is het net behangpapier uit de jaren 50-60 :-))
Foto klikken is groter.
Fijne dag allemaal en
bedankt om langs te komen!
xxx
C.arine.

4 opmerkingen:

 1. Jij boft maar: én een leuk weekendje, én een ontmoeting met Karin én een uitje naar een scrapbookwinkel, hihi:) Je hebt in ieder geval prachtig papier gekocht. Ik vind dat papier van GCD ook zóó mooi! En het lijkt inderdaad een beetje op oud, chic behangpapier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat winkeltje boven in?
  Hij is leuk he? Ik kom er geregelt. hahaha.
  Ook al is nijmegen net ietsjes dichterbij voor me.
  Maar ben een echte wijchense (woon er niet meer) maar dan kom ik nog wel eens bij mensen over de vloer en dan moet ik natuurlijk even als excuus naar dat winkeltje. hahaha

  Je hebt leuke spulletjes gescoort!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij gaan ook nog wel eens naar dat leuke winkeltje boven, we hebben er ook al een paar keer een workshop gedaan, altijd heel goed verzorgd en leuke dingen gemaakt.

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Carine,

  Wat een mooi papier hebt je gekocht.
  Ben erg benieuwd waar dat die hobbyzaak zit,
  want ik ben binnenkort ook in Wijchen.
  Zit deze winkel in het centrum ?
  Ik hoor het graag van je, dan kan ik er binnenkort ook eens gaat shoppen !!
  ook eens kijken.
  Groetjes Carola

  BeantwoordenVerwijderen