vrijdag 19 november 2010

Happy B-Day Léan!

Goedemorgen lieve bloglezers,
Dit kaartje is bezorgd met een turbo-postduif :-)) Sinds mijn vloppen het vliegtuig nemen, is mijn post op 2 dagen ter plaatse in Nederland.
Deze Vera-Muis kaart heb ik gemaakt voor Léan; zij is jarig op 22 november.

Bij deze wil ik een paar van mijn blogmaatjes al bedanken voor het sturen van kaartjes voor ons Kimberley. Zij moet op vrijdag 26 november onder het mes voor een knie operatie.
Ik verzamel alle toegestuurde post voor haar en zal deze dan volgende week aan haar bezorgen. Ik ga ook nog een lektuurbakje hiervoor maken.
Ik weet zeker dat ons Kimberley dit heel erg zal waarderen! Er gaat hier ook geen enkel kaartje (en dat zijn er best veel) de deur uit zonder haar goedkeuring ;-)) Zij is even gek op post als ik!

Ik wens jullie allemaal alvast een fijn weekend toe!
xxx
C.arine.

6 opmerkingen:

 1. nogmaals heeeeeeeel erg bedankt voor dit toffe kaartje en de yummie goodies zo gaaf.
  groetjes,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een schitterende kaart!! Mijn kaart voor Kimberley komt eraan. Wens haar alvast veel sterkte voor volgende week!
  Groetjes
  Nora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je maakt telkens zulke mooie dingen met dit papier. Wat een prachtige kaart is dat! En super om te horen dat Kimberley nu al zo verwend is met kaartjes. De mijne komt er zo snel mogelijk aan:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is weer schattig Carine en sterkte voor je dochter, heb helaas geen tijd meer om een kaartje voor te maken ga volgende week op vakantie.

  gr.Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 22e,ooooohhhh haasten!~!!!!!Mooi kaartje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart!! Alvast gefeliciteerd Lean en veel plezier..

  BeantwoordenVerwijderen