zondag 2 januari 2011

In mijn brievenbus...

Goedemiddag lieve bloglezers,
Dit kaartje zat vorig jaar ;-)) nog in mijn brievenbus. Het is er ééntje van Odetta. (Heb de foto even geleend van op jouw blog). Je lieve woorden zijn mij een hart onder de riem! Heel attent van jou. Bedankt!
Ook wil ik iedereen bedanken voor de steun die ik krijg via email! Ik ben dankbaar voor de vriendschap die ik van jullie krijg!
Fijne dag!
xxx
C.arine.

6 opmerkingen:

 1. Wat een lief gebaar van Odetta! Ik wens je heel erg veel sterkte. Mijn gedachten zijn bij jou en je familie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Odetta is altijd zo ontzettend attent; ook nu weer! Het is een heel mooi kaartje wat ze voor je gemaakt heeft. Je weet dat ik aan jullie denk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi zeg die vogel erop ook glimt zo mooi,heel attent van odetta groetjes christa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Odetta wat ben je toch een schat... Een kaartje, een klein gebaar maar een gebaar die dan toch een steun kan zijn in deze moeilijke tijd voor Carine en haar familie... Heel veel sterkte, we zullen er voor jullie zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel graag gedaan, het is het enige wat ik in deze voor jullie zo moeilijke tijd kan doen. In mijn gedachten ben ik bij jullie! Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi en lief kaartje!!Jullie hebben een zeer moeilijke tijd he!!Ik wou dat ik iets voor je kon doen!!Ik wens jullie bijdeze heel veel sterkte en kracht!!!
  Liefs,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen