woensdag 23 februari 2011

Sneak Peak en In mijn brievenbus...

Goedemorgen lieve bloglezers,
Eerst en vooral wil ik mijn blogmaatjes via deze weg nog eens bedanken voor jullie lieve emails! Het doet deugd om ook in de leegte achteraf nog een beetje aandacht te krijgen. Het lukt me niet altijd om deze emails persoonlijk te beantwoorden. Ook lukt het nog niet echt om mijn dagelijks rondje in blogland af te werken ;-)) Ik doe echter mijn best om hier en daar al een reactie achter te laten.
Ook wil ik iedereen bedanken die mij in deze moeilijke periode een kaartje heeft gestuurd. Ik zal de "innige deelnemingskaarten" eerstdaags ook op de foto zetten.
De "knuffelkaarten" (Bedankt Jolanda S.; die van jou is juist binnen en moet ook nog op foto) die nu nog toekomen, zien jullie weer in "in mijn brievenbus". Dat jullie aan mij denken, ontroert me heel erg. Binnenkort zal ik er weer staan en zal ik even attent zijn naar jullie toe!

Maar nu wat anders. Ik neem bij Tiets haar club weer deel aan de voorjaarskaartenswap. Meer kan ik hierover nog niet verklappen want we kennen ons swapmaatje nog niet. Even geduld dus nog...

In mijn brievenbus...

Onderstaand mini-kaartje zat maandag in mijn brievenbus. Echte kenners weten al dat dit van Odetta komt :-)) Heel erg bedankt Odetta en ook voor je lieve woorden!

Onderstaande tag is er ééntje van Karin van Hobbyshoppie en dit zat, samen met een leuk kadootje, nog voor het overlijden van ons mama al in mijn bus. Sorry voor de vertaging! Weet dat ik er heel blij mee ben!

Ik wens jullie allemaal een fijne dag toe!
xxx
C.arine.

4 opmerkingen:

 1. Graag gedaan,mooie kaarten heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben blij om te horen dat je een beetje afleiding kunt halen uit het scrappen en bloggen. En uit de prachtige kaartjes van blogmaatjes. Je sneak ziet er nu al heel erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijk hoor al die mooie kaarten en je sneak ziet er heel spannend uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat bloggen komt vanzelf wel weer hoor. Doe maar gewoon lekker waar je je goed bij voelt! Leuke post heb je gekregen. En die sneak....ben benieuwd naar de rest hoor!

  BeantwoordenVerwijderen