maandag 26 oktober 2009

Bedankt Lean!

Hoy allemaal,
Hier ben ik nog even. Mijn buurvrouw bracht zojuist nog een omslag voor mij die bij haar in de brievenbus was beland. Ik vroeg Lean vorige week om een stempelafdrukje van bovenstaande vogeltjes, nl. het onderste koor van vogeltjes. De vogeltjes hebben er meer dan een week overgedaan, zijn waarschijnlijk ergens in de lucht blijven hangen ;-)) Er zaten heel veel afdrukjes in de vlop en ook nog een heel mooi stuk lichtblauwe kant! Heel erg bedankt hiervoor Lean! Ik vind dit super! Mijn flowers zijn ondertss. al bij jou aangekomen, heb ik vernomen.
Even een vraagje aan jullie: met welke inkt stempelen jullie op (struktuur) cardstock? Als ik dit doe dan loopt de inkt een beetje uit en is dit nooit zo fijn gestempeld als bij jullie... Wat doe ik verkeerd? Ook als ik stempel op glad papier is het nooit zo fijn afgelijnd. Druk ik te veel? Maar anders mankeer ik stukken in mijn stempelafdrukje... Graag een beetje hulp van jullie a.u.b.
Tot volgende.
xxx
C.

3 opmerkingen:

 1. Hahah ik heb je net gemaild ik dacht al dat ze nog een land verder gevlogen waren....graag gedaan.
  Ik zelf stempel met stazon en inderdaad niet te hard drukken.Maar niet al het cardstock is ook weer het zelfde van sruktuur,vandaar dat een heleboel dames graag op glad cardstock werken.
  En dan ligt het ook nog aan het merk stempel niet allen stempelen lekker hoor...succes.O,ja inkt van Ranger is ook wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief dat ze die heeft doorgestuurd. Het zijn inderdaad erg gave afdrukjes!

  Ik stempel altijd met Stazon, maar heb ook weleens dat het afdrukje niet helemaal mooi gelukt is. Als het om een klein lijntje gaat, dan teken ik dit vaak met hele dunne fineliner een beetje bij. En anders stempel ik gewoon overnieuw.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief van Lean, wat leuk wanneer iedereen elkaar op zo'n manier helpt!
  Ja, dat zijn mooie stempels van Crafty Secrets, ik heb ze ook :).
  Ik stempel altijd met Tsukineko Versafine.
  Stazon is namelijk niet altijd geschikt voor Clear Stamps. Maar het kan ook liggen aan de Clear Stamps. Die geven meer mee dan de rubberen stempels. Rubberen stempels stempelen veel scherper. Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen