donderdag 1 oktober 2009

Hobbyshoppie.

Goedemiddag lieve bloglezers,
Gisteren zat mijn bestelling van Karin in mijn brievenbus. Ik ben er weer super tevreden mee! Er zat een mooie sticko en rub-ons extra bij: bedankt hiervoor! Deze goodies vind ik helemaal super: making memories vintage metal combo silver family. Natuurlijk kon ik het niet laten om nieuwe stempels te kopen: hier en hier.
Leuke anekdote bij deze bestelling... Toen ik maandag on-line mijn betaling in orde bracht, gaf mijn home banking programma aan: onvoldoende provisie! Ik dacht al: dit kan niet want mijn vervangingsinkomen is vandaag op mijn rekening gekomen... Gelukkig was mijn pc programma wakkerder dan ik zelf, ik wou immers het bedrag van 3031,00 euro storten naar Karin. En idd. daarvoor was mijn saldo niet groot genoeg ;-)) Het zou nogal een reuzenbestelling zijn geweest! Het juiste bedrag moest natuurlijk 30,31 euro zijn!
Nog een fijne dag allemaal!
xxx
Carine.

6 opmerkingen:

 1. Als je teveel had betaald had ik het wel teruggestort hoor... Gelukkig vind je de spullen weer mooi. Er zijn weer veel nieuwe artikelen binnen gekomen, ik ben nu druk met de dozen uit te pakken en morgen hoop ik weer alle artikelen (+/- 300) in mijn winkel te hebben staan. Dus als je nog wat nodig hebt dan weet je me te vinden. Veel knutselplezier en tot de volgende bestelling...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Karin heeft heeeeeeeeele mooi spullen zucht......te mooi.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo je hebt weer leuke spullen erbij en je blauwe layout is prachtig !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja dan zou je zelf een winkel kunnen beginnen denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke bestelling heb je gedaan hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig is alles goed gekomen, want Karin heeft inderdaad zulke mooie spullen, dus jij nu ook ......zucht. Wat een eye-candy!!!!

  BeantwoordenVerwijderen