dinsdag 13 oktober 2009

Herfst!

Goedemorgen lieve bloglezers,
Gisteren heb ik eindelijk kunnen scrappen. Het idee was er al naar een wedstrijd bij Patries haar club. Het materiaal lag al dagen klaar op mijn bureau... De foto's zijn eigen foto's, die van paddestoel is wel al heel oud.
Het papier: bruine cardstock, 2 repen van create paper die ik een randje heb gegeven met mijn Fiskars pons en 1 stuk van Sassafrass Lass. De titel is gemaakt van Bittersweet van B-Grey alfabet vel. De bloemen zijn van Rayer: Rayher Papier bloemen mengeling 5105 Bruin/Groentinten. Het uiltje vind je hier, het pompoentje hier en de blaadjes hier. De pin komt ook van bij Romy.
Nog een fijne dinsdag allemaal!
xxx
Carine.

11 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan Carine,
  ik moet ook nog beginnen aan die wedstrijd,
  misschien vandaag al aan beginnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die is echt ongelooflijk mooi geworden Carine .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi hoor. lekker hersftsig
  ik ben echt een herfst mens. en mijn huis ligt al vol met padden stoelen ( bij xenos hebben ze zulke gafe! en echte grote ponpoens. geweldige sfeer creeer je daar mee. en als ik dan zo jou paddenstoel zie. krijg ik weer zon heerlijk herstig gevoel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi geworden vind de details helemaal geweldig.
  gr,Lean[heerlijk al die kleuren].

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem supergaaf geworden! Helemaal in herfstsfeer. Er staat trouwens een award voor je op mijn blog: http://scrapstuffandmore.blogspot.com/2009/10/award-gekregen-van-miranda.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als dit niet het ultieme herfstgevoel weergeeft, dan eet ik een bezemsteel op. Ik vind het schitterend, Carine, ik zit er in midden in! Nee, niet op die paddestoel, want dat houdt ie nooit, ha, ha, ha! Dat zou zonde zijn! Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel erg mooi en al is de foto oud hij past er perfect bij heel mooie kleuren allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En bij mij staat ook nog een award voor je.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die herfst buiten is niks maar om te scrappen vind ik de herfst altijd super zoveel warme kleuren je hebt er goed gebruik van gemaakt je layout is heel mooi mooie foto ook !!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super mooie l.o. zeg. Dat heb je leuk gedaan.
  groetjes Paula.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel gaaf Carine, als het van het weekend droog is ga ik ook maar eens met de kleine man het bos in, 250 mtr lopen vanaf hier en midden in het bos.
  Natuurlijk neem ik mijn nikon ff mee, misschien nog leuke herfst plaatjes schieten.

  liefs monique

  BeantwoordenVerwijderen