zondag 8 november 2009

Kortrijk!


Goedemiddag lieve bloglezers,
Hier een klein verslag van onze uitstap gisteren. Zo valt er niks te beleven en zo weet je niet waar eerst naar toe! De bovenste foto's zijn van de kerst- en hobbybeurs in de expo hallen in Kortrijk. Deze dame had een ganse stand mee van de cuttlebug. Dit was dan ook veruit één van de enige standen die met scrappen te maken hadden. Maar geen nood; een scrapper kan alle materiaal gebruiken voor haar hobby:-)) Verder ook redelijk veel materiaal om kaartjes te maken. Ik ben heel braaf gebleven want ik heb enkel hobbykarton met structuur in 4 nieuwe kleuren gekocht, een houten plankje om te alteren en wat flowers;-))


Tijdens een drankje konden we nog een optreden meepikken van Bart Kaëll. Altijd leuker dan zomaar een bandje dat staat te draaien natuurlijk!
Nadien zijn we naar de Macc Donalds gaan eten; ik kon deze keer niet weerstaan want onze auto stond daar geparkeerd! Naast onze tafel zaten 4 spleetogen te genieten van een plat waterken en een gezonde bak salade... Ik voelde me helemaal niet schuldig want daarvoor ga ik nu echt niet naar de Macc Donalds! Voor mij dus een Giant-Macc-De-luxe-menu met een grote coca-cola en grote frieten met mayonaise en ketchup!!! Gelukkig doen we dit maar een paar keer op een jaar;-))

Nadien zijn we naar Tiny's in Kortrijk gereden: http://www.hobbyselect.be/ Hier heb je dus een heel groot aanbod van scrapbooking. Ik was er vorige week ook al en dit weekend zijn er open deurdagen met verschillende demo's! Ik heb heel wat kostbare tips gekregen van de aanwezige nederlandse dames. Bedankt hiervoor! Ik heb veel bijgeleerd kwa ponsen en stempelen; inkleuren en stansen... Zoals je op één van de foto's kan zien , sta ik heel aandachtig de uitleg te volgen. Verder heb ik deze keer echt niet veel gekocht; 3 papiertjes, 2 x glitterlijm van rayher, mini donkergroen letterstickers, 2 bracket shape covers van T. Collins en een metalen kerstboom sjabloon.
Zo, ik wens jullie smakelijk eten voor nu en
een fijne zondag!
xxx
Carine.

9 opmerkingen:

 1. in iedergeval leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt gehad Carine!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te horen heb je het heerlijk gehad op de beurs. En dan ook nog leuke aankopen gedaan en lekker gegeten, wat wil een scrapper nog meer:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er allemaal heel erg gezellig uit...jammer dat het zo ver weg is anders had ik ook wel een kijkje willen nemen. Want natuurlijk kan ook ik altijd nog leuke scrapspullen gebruiken (wat is scrappen toch verslavend..zucht, maar wel heeeel leuk..hahaha)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je zoveel van ons geleerd hebt doet een mens goed om dat te horen.
  Gaat je vast lukken met stempelen. Zeker niet te hard drukken hé.
  Ik ga nu even neuzen op je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo te zien heb je het lekker druk gehad hihihi!!
  gr,lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gezellige foto's en de tips zijn altijd meegenomen he je leert altijd wat bij
  grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een leuke reportage om te zien! Zeer verleidelijk allemaal!!! En ook nog tussendoor een optreden van een artiest! Kortom, alweer een dag met een gouden randje erbij. Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat zag er erg gezellig uit!!!

  Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja watte, en den Danny maar foto's trekken met zenne kodak ,-) Goe Carinneke, nie veel gekocht deze keer brava -)

  BeantwoordenVerwijderen