woensdag 18 november 2009

Vintage kerstkaart!

Goedemorgen lieve bloglezers,
Omdat ik toch alles op mijn bureau had liggen, heb ik gisteren nog deze kerstkaart in vintagestijl gemaakt! Het formaat is helemaal anders maar ik heb gewoon een stukje kraftcardstock genomen dat ik bij restjes liggen had. Deze kaart is trouwens helemaal gemaakt van restjespapier. Veel flowers en de 2 boompjes zijn met paper glaze bewerkt. Het bedeltje zit weggestoken achter een takje, foutje van de fotograaf!
Ik kreeg op mijn kaartje van gisteren leuke comment en dat doet me plezier! Het is een stijl die ik niet elke dag maak, maar als ik anderen mag geloven ligt vintage me heel goed! Waarom ik het niet meer doe? Ik vind papier distressen en inkten maar een vieze boel :-)) want ikzelf en mijn bureau liggen dan onder een stoflaag :-)) Maar aangezien het resultaat er blijkbaar mag zijn, zal ik dit gegeven naast me neerleggen en eens meer de "vintage" toer op gaan!
Bedankt om langs te komen en
een fijne dag allemaal!
xxx
C.arine.

11 opmerkingen:

 1. hey maatje
  ik vind beide kaartjes super dat is nou iets wat ik nog niet geprobeert heb de vintage stijl maar heb eigenlijk ook geen idee hoe je het moet bij elkaar zoeken moet het mischien toch maar eens proberen dan
  grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Carine wat een schitterend kaartje erg mooi!!


  groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 3. inderdaad ligt het zeker, is weer een hele mooie kaart ! GR Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 4. HIHIHI maar het is wel een heel SCHOON kaartje geworden....dus klieder maar lekker verder.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou zeggen gewoon mee doorgaan, ik vind het een prachtige kaart, er zit veel op maar toch toont hij rustig, leuk formaat ook.

  Liefs Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat mooi weer! En dat helemaal gemaakt van restjes? Knap werk! En wat betreft de vieze boel...opruimen kan altijd nog, toch?! Dus gewoon doorgaan met het maken van zulke prachtige vintage kaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi carine
  wat een schitterende kaart is dit geworden zeg
  heel erg leuk gedaan
  groetjes chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Carine, en of dit een vintage kerstkaart is geworden! Zeer sfeervol! Ach, mijn werkblad is achteraf ook altijd zo'n explosie aan spullen. Zeer herkenbaar!!! Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen