zaterdag 28 november 2009

Nieuwe aankopen!

Goedemorgen lieve bloglezers,
Deze nieuwe aankopen komen van bij Karin en vielen gisteren in mijn brievenbus. Ik heb deze keer gekozen voor distress inkt, welke ik nog niet had. Het zal dus oefenen worden om er leren mee te werken! De leger out-fit moet dienen om een verjaardagskaart te maken voor een buurjongen die gek is op alles wat met leger heeft te maken. Verder nog een paar mooie stempels.


Aangezien ik met een mini album over halloween ben begonnen, kon ik best nog wat spulletjes hierover gebruiken. Karin deed me volgende extraatjes kado: stempel, vellum stickers en 2 zakjes halloween stuff. Heel erg bedankt, Karin! Ik ben weer super verwend door iedereen! Ondertss. weet ik wel niet wat eerst te beginnen. Er staan nog een paar kerstprojecten ook op het programma. Zoals een paar kerstkaarten maken met distress inkt en nieuwe kerststempels. Houten sterren alteren; meer hierover volgende week want deze produkten voor dit project zijn blijven hangen bij de post.
Bedankt om langs te komen en
een fijne zaterdag allemaal!
xxx
C.arine.

5 opmerkingen:

 1. Dat ziet er goed uit! Met zulke mooie nieuwe spulletjes kun jij alleen maar prachtige dingen maken:) Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier met je nieuwe spulletjes en maak er iets moois mee he maatje !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat ziet er goed uit ben weer reuze benieuwd wat je ermee gaat maken
  grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aiaiaiai mooie spullen ...ik ben benieuwd naar je Halloween boekje.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja, bij Karin is het altijd goed toeven! Mooie kerststempels van Inkadinkado! Mooie kleuren Ranger Distress Inkt! Leuke Halloweenspulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen