zondag 6 december 2009

Dag, Sinterklaas!

Goedemorgen lieve bloglezers,
Gisteren zijn we naar Gent-Zuid gereden om bij Pipoos de nieuwe SBM (scrapbookmagazine) te gaan kopen. Een ritje van 75 km. enkel; heel leuk, ware het niet dat ze de SBM nog niet binnen hadden:-(( Deze komt pas komende week in de winkel; grrrrrr. Zal één van mijn scrapvriendinnen eeens lief moeten aankijken en vragen of iemand deze voor mij wil kopen in Nederland en dan opsturen. Kosten worden natuurlijk vergoed! Want ik denk niet dat ik Danny nog eens zo gek krijg om terug te rijden om een boekje te kopen;-))
Verder hebben we wel genoten want ook Sint en zwarte pieten waren aanwezig in het koopcentrum. Zoals jullie al weten, gaan we nooit buiten zonder kodak; hobby van Danny! Ik heb er een paar leuke foto's aan overgehouden; sommige hiervan heel scrapbaar door de mooie kleurencombinaties. De bloemenshop en papier bij Pipoos vind ik heel mooi! Geniet even met me mee!
Bedankt allemaal om langs te komen en
een fijne zondag!
xxx
C.arine.6 opmerkingen:

 1. O meis dat schiet niet echt op dan... ik ga hem woensdag halen hoop dat ze hem hier dan wel hebben, want het duurt hier ook vaak wat langer eer ze hem hebben
  en heb je nog lekker geshopt bij pipoos?

  *Kus Patries*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I am envious you can walk through this shop. We have not whatever like this in my home town..... I wish I was there)))))))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat balen zeg. Maar zo te zien heb je toch nog lekker geshopt. Enne, als je nog naar de SBM zoekt, wil ik anders wel bij de boekwinkel kijken of ze er daar nog een hebben liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh wat balen zeg!! Maarja.. keertje shoppen ergens anders is ook nooit weg toch.. xx Liefs Marley

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je bent toch even leuk naar de pipoos geweest...
  en het komt vast goed met dat magazine..
  wat heb je trouwens weer hele leuke dingen gemaakt de afgelopen tijd meid!

  Liefs Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk uitstapje zo te zien jammer aleen van je magazine
  grtjs

  BeantwoordenVerwijderen