zondag 10 januari 2010

Happy Birthday.

Goedemiddag lieve bloglezers,
Ik wil langs deze weg iemand in de spotlights zetten die morgen 11 januari jarig is. Ik heb haar het afgelopen jaar beter leren kennen via mijn blogcircuit. Lang voordat er sprake was van mijn blog waren er 2 blogs waar ik regelmatig op vertoefde, weliswaar zonder reacties achter te laten. Op de blog van deze vrouw leerde ik heel veel technieken en materialen te gebruiken. Zij is veelzijdig; pint zich niet vast op één stijl. Op vogeltjes is ze verliefd;-)) Zij is het afgelopen jaar mijn grote voorbeeld geworden! Niet alleen op scrapgebied maar ook als mens staat ze bij mij hoog aangeschreven! Ze is heel attent en weet ieder van haar vrienden op tijd te verwennen! Zo, voor wie het nu nog niet door heeft om wie het hier gaat... Odetta, alvast een dikke proficiat voor je verjaardag! Geef er een lap op! Maak er een fijne dag van en, bedankt voor je vriendschap!
Fijne zondag allemaal!
xxx
C.arine.

6 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een lieve woorden allemaal, Carine! Bloos, bloos, bloos! Ik straal helemaal! Dank je hartelijk! Ondertussen heb ik jou ook mogen leren kennen als een hele lieve, warme en zeer attente vrouw!

  Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige woorden en ik kan me er helemaal in vinden!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WAt een lieve woorden moet wel een heel bijzonder iemand zijn, zal eens een kijkje p haar Blog nemen.

  Groetjes,

  Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik ben het helemaal met je eens mooie woorden voor een lieve vrouw.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieve woorden en wat fijn voor je dat je in Odette een fantastische en lieve vriendin hebt gevonden. Ze zijn vaak op een hand te tellen en door dit berichtje koester je het!!

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dat goed omschreven Carine! Ik kan me daar helemaal bij aansluiten!

  BeantwoordenVerwijderen