woensdag 20 januari 2010

Justine Henin

Goeiemiddag lieve bloglezers,
Aangezien ik even weinig tijd heb om te scrappen, heb ik deze oude spread uit de kast gehaald. Het is één van de allereerste scraps die ik gemaakt heb aan de hand van het "scrap van A-Z weekblad". Als ik mijn eerste scraps vergelijk met die van nu, twee jaar later...
De foto's zijn genomen op de Proximus Diamands Games in Antwerpen in 2008. Als echte tennisliefhebster en grote fan van Justine Henin en Kim Klijsters was ik in de gelegenheid om een wedstrijd bij te wonen. Dit was voor mij een dag met een sterretje.
Ik kan wel stellen dat ik nu ongelooflijk blij ben met het feit dat zowel Kim als Justine hebben besloten om terug te keren in de tenniswereld. Ik geniet dezer dagen van de Australian Open!
Bedankt om langs te komen en
een fijne dag allemaal!
xxx
C.arine.8 opmerkingen:

 1. hebde gevolgd op den tv ?
  dikke zoen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch gaaf om te zien en ja wat werd er in het begin strak gescrapt .Maar er is nu ook weer veel meer te krijgen SCRAP GEKTE!!!!!!
  gr,lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja leuk is dat dan om eens terug te kijken,
  pff als ik mij 1e kaart / scrap zie is dat ook echt anders.
  Maar wel mooie lo's ! GR Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dus daar zit je nu...voor je tv! Nee hoor grapje.
  Je LO's zien er weer prachtig uit!Ik hou van de kleuren. Het doet raar als je je eerste LO's of kaartjes terug bekijkt, gisteren deed ik dat ook om eens te gaan kijken wie er de eerste reacties op mijn blog zette,man man wat was dat...zo lachen! Niet dat ik nu perfect ben maar je kan wel vooruitgang zien en...gelukkig maar!
  Heel veel liefs,Celia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je dat leuk gemaakt zeg!! Leuk om te zien hoe je twee jaar geleden scrapte!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie LO. Ik hou ook van tennis, dus vind ik dit helemaal prachtig.

  Liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk om dit zo terug te zien. Het is een erg mooie spread. Het doet me eraan denken dat ik nog steeds eens een spread moet gaan maken...dat is ook alweer een jaar of anderhalf geleden...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zeker niet slecht voor een beginneling! Naar verloop van tijd ontwikkel je steeds meer je eigen stijl. Die fase doorloopt iedereen!
  Als ik terug kijk naar mijn eerste lay-outs, denk ik nu: Less is more in sommige gevallen!

  Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen