zondag 3 januari 2010

Sneeuw!

Goedenavond lieve bloglezers,
Hierbij zien jullie 2 sneeuwscraps van vorig jaar en ik merk toch wel op dat mijn stijl (in zover ik die al heb ;)) flink veranderd is op een jaar! De foto's zijn nog ouder dan de scraps.
Waarom deze scraps? Wel omdat ik eerst nog even flink zal moeten uitrusten van de voorbije 2 feest weken vooraleer ik terug aan de scrap kan :-(( Ik heb al wel mijn hobbykamer opgeruimd na al dat kerstgedoe; mijn blog voorzien van een nieuw jasje en ook opgeruimd en de ideeën zijn er ook al volop! Ondertss. geniet ik ook van jullie blogs maar laat niet altijd een reactie achter... Kwestie van even bij te komen.
Allemaal nog een fijne zondagavond en
bedankt om langs te komen!
xxx
C.arine.10 opmerkingen:

 1. Lekker bijkomen, je hebt groot gelijk! Als je op mijn blog kijkt, zie je dat ik bijna de hele periode oktober - november nodig heb gehad om bij te komen, haha. Komt allemaal vanzelf weer! Je layouts zijn heel leuk, vooral de bovenste vind ik erg mooi. En over die veranderende stijl..dat herken ik helemaal, haha. Vind ik van mezelf namelijk ook. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lo´s en is ook leuk even terug blikken zo dat jij effe bij kan komen en je blogjas vind ik een mooie keuze.
  gr,lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Carine ze zien er toppie uit. PRACHTIG!
  Nog de beste wensen voor 2010!

  groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke lay-outs. Ik merk bij mezelf ook dat mijn scrapstijl veranderd is. Leuk om te zien vind ik zelf. Ik hoop dat je snel weer uitgerust bent en lekker aan het scrappen slaat :-).

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze ken ik nog:) Ze zijn heel mooi! Ik zie inderdaad ook dat je stijl erg is veranderd in de loop der tijd. Heel leuk om te zien hoe scrappers in de loop der tijd een echt eigen stijl ontwikkelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuke layout's
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ja je kan natuurlijk ook niet in alles de beste zijn en hoe meer je het doet hoe beter je wordt mijn 1e kaartjes zagen er ook niet echt uit nu maar toen vond ik het zelf wel mooi toch
  en geniet van je pauze
  grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schitterende winterse lay-outs! Heel erg mooi gemaakt! Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen