vrijdag 8 april 2011

Oooh die Paashaas!

Goedemorgen lieve bloglezers,
Het is erg maar ik kon het niet laten... De post bezorgde mij een goedgevulde pizzadoos van bij Hobbycompleet :-)) Weet je, soms kan je gewoon een beetje extra troost gebruiken.

Ik ben helemaal weg van die prachtige flowers van Prima Marketing. Vooral die met die gehaakte bloemen vind ik geweldig. 2 pakjes ervan had ik al maar ik blijf zoeken naar meer. Ik heb me voorgenomen om ze nu ook echt te gaan gebruiken want ik ben er nog al zuinig mee ;-))


Verder mochten deze nieuwe Magnolia papiertjes niet ontbreken. Mijn volgende kaartje, ligt nu te drogen, is gemaakt met dit papier.
De Art Specially For You heb ik gekocht omdat er een publicatie van mijn blogmaatje Odetta in staat. Ga zeker eens een kijkje nemen op haar blog want zij maakt echte kunstwerkjes!


En dan het mooie papier van Bo-Bunny/Gabrielle.


Nog meer papiertjes :-)) En Flowers van Prima Marketing. En de spellbinders met bloemenblaadjes.


Ook aan deze paperpads kon ik niet weerstaan. Er zijn er nog 2 van Prima Marketing/Botanical en Sweet Fairy. Ook Stella Rose-Gertie van MME. en Basic-Grey/Luscious. De Copic Sketch Marker YG61/Pale Moss.


Ik kan nu de ganse lente en zomer aan de slag. Tussen de werkjes door ben ik ook al mijn scrapgoodies aan het opruimen en sorteren. Ik vul een pizzadoos en ga binnenkort een nieuw blogmaatje hier blij mee maken.

Bedankt om langs te komen.
Ik wens jullie allemaal een fijn en zonnig weekend toe!
xxx
C.arine.

8 opmerkingen:

 1. Leuke spullen heb je weer gekocht. en ja zo kom je de lente en zomer wel door!
  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat jij de komene ZOMERS wel zult doorkomen als ik naar deze aankopen kijk, veel plezier ermee!!!

  Groetjes, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een boel mooie post heb je binnengekregen...superleuke spullen allemaal. Ik kan niet wachten te zien wat je daarmee gaat maken:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo! Jij hebt je zelf goed verwent. Wat een prachtige spulletjes zeg! Ben benieuwt wat je daar allemaal mee gaat maken.

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt jezelf goed verwent. Zoveel leuke dingen.
  De bloemen zijn ook mijn favoriet en de spellbinders super leuk.
  Carine, veel plezier met al je leuke spulletjes.
  Ben benieuwd naar jouw creaties.

  Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat heb je goed gedaan, soms moet je jezelf gewoon een beetje verwennen. Mooi papier en mooie bloemen...ik ben benieuwd wat je er allemaal van gaat maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh Oh die paashaas heeft jou goed verwend ;o) Heerlijk toch al dat moois zo bij elkaar te zien liggen, daar worden zeker en vast mooie dingen mee gemaakt door jou!
  Knuffel, Nora

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, wauw! Volgens mij is de paashaas mijn huis heel hard voorbij gerend, hahaha. Wat een oogstrelende spulletjes. En bedankt voor jouw lieve compliment! Ik wens jou heel veel inspiratie en de tijd om het te maken toe! Heel veel plezier met jouw scrapgoodies!

  BeantwoordenVerwijderen