donderdag 1 oktober 2009

Blauw.

Hierbij zien jullie mijn tweede deelname aan de drierondenwedstrijd bij Patries haar club. De opdracht is: alles mag maar de lay-out moet voor minstens 75 procent blauw zijn. Aangezien het mijn lievelingskleur is, was dit een makkie voor mij ;-))
Het onderliggende vel is van Winter Song/ice: S.E.I. Assortment pack Winter Song 8-3599. Het donkerblauwe horizontale stuk papier is van K&Companie: Scrapbooking K&Company K-Ology 643598 Addison kant. De twee vertikale stukken papier zijn deze: Deja Views The Sharon Ann paper Vintage TAP1.
De foto's zijn genomen op het ijssculptuur festival in Brugge in 2002 en waren ideaal voor deze opdracht: blauw! De lay-out is gemaakt naar een schets bij scrappassion.
De overige emblishments komen uit mijn eigen collectie. De sterren zijn van grungeboard en geverfd met 3D tullip verf en nadien heb ik er aqua stickels op gedaan. Ik heb voor de eerste keer de faux-stiches geprobeerd maar volgende keer moet ik toch mijn andere witte pen gebruiken. Ik vind het nu niet zo duidelijk...
xxx
Carine.

10 opmerkingen:

  1. Wauw, je layout is supermooi (de foto's ook hoor)... Ik werk ook het liefste met blauw, maar ja ik heb ook 2 jongens dus dan hoef je niet met rose aan te komen..
    Succes met de wedstrijd!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. MOOI Hoor en blauw is inderdaad super.Je hebt ook mooie details gebruikt.
    gr,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige layout! Heel mooi met al dat blauw. Het past perfect bij de foto.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een gave Lo Heb je gemaakt zeg en het blauw is erg tof gedaan , het is zeker 75% blauw en toch is ze niet overheerst.
    Al een geluk heb je bij je betaling op online banking niet genoeg op je rekening had je anders behoorlijk fait kunnen gaan he.

    Liefs Katty

    BeantwoordenVerwijderen
  5. nou ik vind je lo prachtig gedaan hoor van mij krijg je een dikke 10

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hele leuke lo geworden zo met al dat blauw..
    wat een hele leuke foto is het ook

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige lay-out en de blauwe kleuren combi is super. Mooie foto ook.
    Het scheelde maar een paar nullen, haha.
    groetjes Paula.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een schitterende blauwe lay-out! Hopelijk waren jullie zelf niet blauw van de kou! Heel hartelijk bedankt voor de geweldig mooie verrassing die ik op mijn deurmat vond! Wat een geweldig einde van een drukke werkdag! Ontzettend lief van je. Lieve groetjes, Odetta

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtige layout schitterend.

    groetjes ilonka

    BeantwoordenVerwijderen