woensdag 24 februari 2010

Flutter van Making Memories.

Goedemorgen lieve bloglezers,

Hierbij zien jullie een lay-out die ik deze week heb gemaakt. Aangezien ik die wintertoestanden beu ben :-)) heb ik gekozen voor het zomerse papier van M.M./Flutter en ook de flowers komen uit deze lijn. De randjes van het designpapier zijn bewerkt met een pons van Fiskars/threading water. De vlinders zijn gemaakt met een Martha Stewart pons en versierd met hotfix steentjes. De lettertjes zijn van october afternoon. De foto is deze zomer genomen toen wij op bezoek waren bij mijn maatje Ilse. Als je weet dat Tibo bang is van honden dan is dit een echt uniek fotomoment! Als je op de foto klikt, komt alles groter.

Even tussendoor meegeven dat ik met 74 stemmen op kop sta bij de stemming bij de Special 50/50 group en dit met mijn gele kaartje! Danny en Kimberley hebben hun fanclub aangesproken ;-)) Er kan nog steeds gestemd worden: Your Special Delivery. Alvast bedankt aan al mijn fans voor de gedane moeite!

Bedankt om langs te komen en
een fijne dag allemaal!
xxx
C.arine.

7 opmerkingen:

 1. jaa dat is ook zo'n mooi papaier ! Je hebt er weer een mooie lo van gemaakt.
  GR Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige lo !! en ik heb ook gestemd hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk kleurtjes en een prachtige foto mooi gemaakt.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik krijg er echt de zomer van in mijn bol...superleuk en heerlijk zomers! Gave strakke indeling ook. Alles komt mooi naar voren op de felblauwe achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een twee knapperds op de foto hé :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk papier, echt super. Mijn knul vindt het alleen niet stoer genoeg, dus helaas voor :-(. Echt een super lay-out, heerlijk vrolijk.

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hey
  héééél erg mooi
  mag ik iets vragen?
  het tijdschrift "hobbyzine" kun je dat ook kopen in belgie ?
  groetjes caroline

  BeantwoordenVerwijderen