donderdag 18 februari 2010

Nieuw van bij Leentje.

Goedemiddag lieve bloglezers,
Gisterenmorgen werd ik wakker gemaakt door Danny en verwend met een kopje koffie op bed en met een pakket spulletjes van bij Leentje.
Op de bovenste foto kan je zien wat ik heb gekocht. Terwijl in Nederland iedereen op zoek is naar een exemplaar van de Hobbyzine ;-)) heeft Leentje die zomaar in de winkel. Het mooie papier is van Making Memories: Flutter en ook de flowers en knoopjes zijn hiervan. Ook een magneetmat en siliconenmat behoren tot mijn aankopen want ik ben ondertss. verslingerd op de stansen van Joy (zie vlinders) en Marianne Design. Het printerpapier is van Hoca en is ideaal papier om digi's op af te drukken en vervolgens te kleuren en te doezellen.
De onderste foto zijn spulletjes die Leentje er had bijgedaan om voorbeeldkaartjes voor haar te maken. Verschillende soorten gekleurd en designpapier. De flowers zijn van M.D. en ook de blauwe bloemenstansen. Verder nog een hoop emblishments.
Morgen toon ik jullie wat ik met de onderste spulletjes aan het maken ben!
Na het eten straks ga ik lekker bankhangen en de Hobbyzine nog eens doorlezen; nu van achter naar voor :-))
Bedankt om langs te komen en
voor straks fijne avond!
xxx
C.arine.


9 opmerkingen:

 1. Hoi Carine, kwijl, kwijl... wat een mooie spullen allemaal. En wat een heerlijke manier om wakker te worden een kopje koffie en met je neus in de scrapspullen!!
  Ben benieuwd wat je er van maakt.
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooo wat een mooie spullen weer ik ben benieuwd wat je gaat maken.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spulletjes!
  Veel plezier ermee,
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yummy, dat is veel moois! Volgens mij weet ik wel waar we jou de komende paar dagen kunnen vinden: druk aan de scrap in je hobbykamer:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kijk, daar wordt een scrapper superblij van. Heerlijke manier van wakker worden, dat willen we allemaal wel zo eens per week :-).

  Veel plezier ermee en groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er goed uit maar vind jij het niet lastig om je papier uit de bloemen te krijgen van marianne design en dat takje lukt me al helemaal niet hoe doe jij dat
  grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw zeg je zal je vast niet vervelen veel plezier ermee,die vlinders zijn superrrr groetjes christa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou carine hier kan je wel weer even mee vooruit...het zijn erg mooie spullen. Jij zult je voorlopig niet vervelen...ga er maar lekker van genieten.

  BeantwoordenVerwijderen