zondag 15 augustus 2010

Blind Date!

Goedenavond lieve bloglezers,
Hier zien jullie een kaartje welke ik heb gemaakt voor Nora. Het papier is van de vintage blokjes van Action. Ik blijf ze leuk vinden. Een kantje, wat takjes uit de tuin, roosjes, bling-bling en het vogeltje is van een stempel van Inkadinkado.
En dan nu onze Blind Date :-)) Geheel onverwachts en het is ook rap moeten gaan, hebben we afgesproken met Nora en haar man. Nora en ik bevinden ons eigenlijk in een ander blogcircuit maar het toeval heeft ons bij elkaar gebracht. Zij hadden een daguitstap naar Kortrijk gepland en ik stelde toen voor: een koffietje? En ja, zo was de afspraak voor zaterdag vlug gemaakt!
Nu, ik kan je vertellen dat het een dag met een gouden randje was en dan spreek ik met de woorden van Nora! Ik kan dit beamen! Van het ogenblik dat we mekaar hebben gezien, klikte het ongelooflijk goed! En niet alleen tussen ons: onze mannen moesten niet onderdoen voor ons gebabbel ;-)) Eerst over onze hobby natuurlijk maar al gauw ook over andere dingen in ons leven. En onze mannen hadden het natuurlijk ook over onze hobby; wat ze allemaal moeten doen daarvoor (alles helpen verzamelen, gaan scrapshoppen met ons, enzo...).
De tijd was te kort en 2 uur later hebben we samen het terras verlaten met de belofte om elkaar zeker nog eens te zien.
Vandaag al veel tips en site's uitgewisseld met Nora want ik scrap al langer, zodus ;-))
Ga zeker ook eens een kijkje nemen bij Nora op haar blog; ze maakt hele leuke werkjes.
En vergeet zeker niet als je in de buurt bent van Ieper/Kortrijk/Gent... om af te spreken. Mijn deur staat altijd open voor een hapje en een drankje!
Fijne zondagavond allemaal!
xxx
C.arine.

11 opmerkingen:

 1. Hoi C.arine,wat leuk!!En wat spontaan...dat is echt heel leuk om zomaar eens af te spreken.
  Nora ken ik van haar Blog,ze is lief en maakt mooie dingen!!!Ik hou van haar stijl.
  Fijn dat jullie t zo gezellig hebben gehad,fijne avond,Jolanda
  (had het er pas met Odetta nog over om eens een weekend met z'n alle in een centerparks huis ofzo te scrappen....lijkt me ook erg grappig...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat jullie het zo gezellig hebben gehad en ja dan vliegt de tijd.
  Je kaartje vind ik heel mooi geworden lekker vintage achtig.
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk, zo'n onverwachts afspraakje !
  leuk kaartje ook !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh klinkt me dat toch leuk! Leuk om te lezen hoe leuk jullie dag was! Tjonge...dat is wel heel vaak het woordje leuk in enkele zinnen ;-) hihi. Nou ja...dan zal het ook echt wel...eh....leuk geweest zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk is dat he en een hele mooie kaart en het papier blijft mooi(Heb het zelf ook)
  liefs Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel gezellig ziet het eruit en weer enn mooie kaart hoor
  grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superleuk kaartje weer zeg. Ik vind de details echt super. Die takjes en die bloemetjes. Zo gaaf. Maar ook daat reepje kant, echt supermooi.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo te horen was het inderdaad een prachtige dag en eentje om nooit te vergeten. En wat goed om te horen dat het ook zo klikte bij jullie mannen:) Je kaart is prachtig geworden en de foto's zijn ook al zo leuk. Toevallig reden wij vandaag, op de terugweg vanuit Frankrijk, door Kortrijk. Maar helaas moesten we flink doorkarren, omdat er thuis nog veel te doen was:(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk Carine om zo een mede blogger te ontmoeten. Ik heb met plezier je bericht gelzen over je ontmoeting. IK hoop dat het voor jullie een lange vriendschap mag worden.
  Je vel papier is onderweg hoor.

  Groetjes Scrapfanaat Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat jij en Nora samen het zo gezellig hebben gehad. Er gaat niets boven het delen van een gezamenlijke passie en als het ook nog eens keer met elkaar klikt (dat kan bijna niet anders) des te beter. Een schitterende kaart heb je gemaakt. En wat een beeldschoon vintagepapier van de Action!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Carine, Bedankt voor je leuke attentie die ik vandaag ontving en leuk dat ik de kaart die nu op je blog staat mocht ontvangen hij staat op mijn kast en zo kan ik er steeds even naar kijken.

  Nogmaals bedankt en hoop dat je het papier snel bij je wordt afgeleverd.

  Groetjes Scrapfanaat Peter

  BeantwoordenVerwijderen