dinsdag 3 augustus 2010

Een award gekregen...

Goedemorgen lieve bloglezers,
Ik kreeg deze award aangeboden van Romy en even later ook nog van Marlieke! Bedankt dames! Ik vind het telkens een hele eer en ik ben er heel blij mee!
Deze award mag ik doorgeven aan 5 mensen maar ik wil deze award voor één keer doorgeven aan mijn trouwe volgers. Jullie zorgen ervoor dat ik in periodes met veel pijn (zoals nu momenteel) toch elke dag de zon zie schijnen! Bedankt hiervoor!
Ook hoor ik 5 stylish dingen over mezelf te vertellen. Hier ga ik:

1. Mijn lievelingskleur is blauw/turquoise/alle tinten van blauw dus. Dit uit zich in mijn hobby, niet in mijn huis en ook een beetje in mijn kledij.
2. In mijn huis ben ik nogal seizoensgebonden wat wil zeggen dat ik nu vooral in de strandsfeer leef/woon. Dit qua decoratie dan. Hierna gaan we dan over in halloweensfeer en dit merk je aan de versieringen in huis alweer en daarna... Ik pas mijn huis graag aan aan de seizoenen zo heb ik meer voeling ermee!
3. Op gebied van mijn hobby dan: Ik maak in mijn hoofd zoveel projecten :-)) en geniet dan ook heel erg van het verzamelen van alle spulletjes om deze projecten te maken. Danny zegt dat ik zeker nog voor 5 jaar projecten liggen heb :-)) Aan inspiratie heb ik geen gebrek maar mijn lichaam wil niet altijd doen wat ik wil. Zodoende heb ik veel tijd om over scrapprojecten na te denken. Ik beleef dus heel veel plezier aan mijn hobby; het is een manier van leven geworden... Overal zie ik de mooiste foto in en alles kan mij dienen om te scrappen :-))
4. Mijn lievelingsparfum is Chanel 5.
5. Mijn lievelings ontwerper is Nicky Vankets. Hij ontwerpt zowel kledij als juwelen en zijn collecties zijn schitterend. Kimberley haar auto is redesigned by Nicky Vankets. Ze is er heel trots op want er rijden er zo maar een beperkt aantal :-))

Veel leesplezier!
Fijne dag allemaal!
xxx
C.arine.

p.s.: Bedankt ook aan de dames die me op weg hielpen met mijn nieuwe Tim Holtz stans! Een nieuwe verslaving erbij? Bloos...

5 opmerkingen:

 1. Graag gedaan, je hebt hem gewoon verdiend:) Hihi, dat blauw je lievelingskleur is had ik al zo'n beetje verwacht;) Maar de andere nieuwtjes wist ik nog niet: erg leuk om te lezen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefeliciteerd met je awards meis
  je verdient ze
  ik benblij dat je er uit bent gekomen met de mallen van tim holtz, geweldig om mee te werken
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartelijk gefeliciteerd met jouw award!!!! Het verzamelen van scrap- en scrapbare spullen is voor iedereen een zeer herkenbaar iets. De meesten onder ons zullen inmiddels een winkel vol spullen hebben. En projecten genoeg, zullen we maar zeggen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met deze verdiende award,
  Leuk om zo wat persoonlijke dingen van iemand te lezen die je alleen van het bloggen kent.
  en dat sparen van spulletjes voor de 1000 en 1 projecten is heel herkenbaar.
  ik heb de grootste slaapkamer als scrapkamer en soms nog te klein (shame)!!!

  lieve groetjes uit het prachtige ooij
  Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd met je award ik herken heeeeeeeeel veel van je persoonlijke dingen leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen