maandag 2 augustus 2010

Kadootje van Rose.

Goedemorgen lieve bloglezers,
De voorbije 14 dagen hebben we op het huis en de dieren van onze buren Rose en Luc gepast. Charlie, een schattige cavia, die elke ochtend blij was als hij Danny zag komen met een lekkere wortel en die 's avonds genoot van zijn knuffel halfuurtje met Kimberley. En 2 lieve poezen Pittou en kleintje Molly die heel blij waren als we er aankwamen met eten en vooral genoten van speeluurtje ;-))
Als dank je wel heeft Danny een lekkere fles champagne gekregen en ik onderstaande kunstwerkje, eigenhandig gemaakt door Rose op een workshop in Spanje. En wie mij kent, weet dat dit voor mij veel waarde heeft! Het is een tegel en hij hangt nu te pronken aan de muur. James, onze buurjongen heeft voor mij schelpen verzameld op het strand! Die zullen dienen voor een later project (moet enkel eerst een lijmpistool kopen).
En vanavond gaan we BBQ-en bij onze buren. Gezellig de dieren knuffelen en heel veel bijpraten want 14 dagen is lang hé ;-))
Fijne dag!
xxx
C.arine.

6 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad een hele mooie tegel, het heeft ook al een mooi plaatsje gekregen. Veel plezier ermee...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi!!!dat is een heel byzonder kado.En wat leuk zelf gevonden schelpen,super!!Veel plezier vanavond!
  Groetjes,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt als heerlijke babysit-diertjes:) En als je daar dan ook nog zulke mooie cadeaus voor krijgt, is het al helemaal super. Wat een prachtige tegel! En heel veel plezier bij de BBQ!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief! (van jullie dat jullie op het huis en de dieren gepast hebben en van jullie buren dat ze van die attente cadeautjes gegeven hebben).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een bijzonder souvenir! Echt leuk.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Carine, ik heb een award voor je op mijn blog staan!

  BeantwoordenVerwijderen