maandag 27 juli 2009


Eerbetoon:


Goedemorgen iedereen!
Morgen, de 28ste, is het alweer 5 maanden geleden dat we onze trouwste viervoeter hebben moeten laten inslapen... Onze Keshim, afghaanse windhond, is 16 jaar geworden. Hij deelde zowel onze vreugde en verdriet wat je van sommige vrienden niet kan zeggen. Hij was echt een deel van ons gezin en was altijd bij ons, ook op vakantie. Het verdriet is er nog, de scherpe kantjes ervan slijten wat af maar het gemis is nog altijd heel groot; hij was dan ook groot! Hij zal altijd zijn plaats in ons hart blijven houden. De crematie van Keshim heeft ons wel geholpen, hij staat nu bij ons in de living met zijn kaarsje erbij! Keshim, Witten, nogmaals bedankt voor al je liefde ons gegeven!

4 opmerkingen:

 1. Wat mooi om een eerbetoon aan hem op je blog te plaatsen. Hij zal altijd een mooi plekje in jullie hart hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dit mooi geschreven, Carine! Wat een schitterende hond was Keshim. En wat een enorm gemis! Je heb voor hem een prachtige urn uitgekozen. Zelf hebben wij vroeger bij mijn ouders een Perzische windhond, een Saluki die Dzjerasch heette, gehad. Hij ligt stiekem in de tuin begraven. Windhonden zijn zulke lieve huisgenoten en ze lopen altijd zo statig! Sterkte! Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OOO wat een mooi hond gee wonder dat jullie hem missen .Jullie hebben hem ook heel lang gehad.Nee vergeten zal je hem nooit maar hij heeft zeker een heelwaardig afscheid gehad.
  Sterkte en geniet van al jullie mooie tijden die jullie samen hebben gehad,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen