vrijdag 12 maart 2010

Eendjes!

Goedemorgen lieve bloglezers,
Deze heb ik gisteren met een paar vriendinnen gedeeld en ik vind ze zo leuk dat ik deze eendjes ook met jullie wil delen. Alleen nog voor de koffie of thee moeten jullie zelf zorgen. De gekleurde eendjes zijn een echte suikerbom maar zo heerlijk! Ze smelten op je tong!
Gisteren dus naar "K" in Kortrijk geweest. Een heel modern shoppingcentrum en alles gloednieuw; heel leuk om te bezoeken. Echt gaan winkelen doen we een volgende keer als het minder druk is om te passen enzo... Hier en daar een paar kadootjes gekregen: snoepjes, draagtasjes, kortingsbonnen boekje... Bij Blokker hebben ze heel mooie vogeltjes, ze zijn van stof, zitten op een knijper en kosten 1,00 euro (tip voor Odetta!). Bij Casa heb ik kaarsen bijgekocht, een witte roos en ranonkels. Het stoffen zakje met een paashaas op kon ik niet weerstaan en ze hadden voor geen geld ook leuke zakjes met verschillende geuren. Als je de foto groter klikt zie je alles beter. Verder nog wat hobbykarton, kaarten, alfabetten, brads en creatief met kaarten gekocht. Al bij al bescheiden geweest maar het ging gisteren vooral om het verkennen van "K".
Zo het weekend staat alweer voor de deur en daar kijk ik naar uit!
Fijne dag allemaal!
xxx
C.arine.



5 opmerkingen:

  1. De suikereendjes zijn héél lekker :-)

    Liefs,
    Kimberley
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Carine, wat heb je weer een mooie en vooral lekkere spullen gekocht, van de eendjes loopt het water je in de mond. Zal er aan denken als ik aan de thee zit!

    Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke spulletjes en die eendjes zien er ook zo heerlijk uit. Volgens mij hebben jullie heerlijk geshopt:)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, je hebt de lentekriebels goed te pakken. Lekker eendjes, yummy! Leuke vogeltjes, nee nog niet gezien bij de Blokker bij ons in Nederland. Is er ook een Casa in Leuven?!!!!

    BeantwoordenVerwijderen