donderdag 10 september 2009

Joy!

Goedemorgen lieve bloglezers,
Eindelijk nog eens gescrapt gisteren. Milan en Kimberley aan het skeleren op de parking achter onze deur. Op verzoek van nonkel Danny demonstreert Milan hoe je kan vallen. Op de middenste foto zie je Milan vragen: en nonkel Danny, was het zo goed? Staat het mooi op de foto? Nog twee dubbelzijdige pagina's te gaan nu :-))
Vandaag lag het laatste nummer van "scrap van a-z" op mijn nachttafel. 80 weken geleden vroeg ik aan Danny om mij het eerste nummer aan promotiestunt van 1,95 euro mee te brengen van de krantenwinkel. Hij keek me heel dwaas aan want ik had nog nooit geknutseld, geknipt, geplakt of ook maar iets in die aard. Zo van: wat gaat mijn vrouwtje daar nu mee aanvangen? Wist hij toen veel dat dit het begin was van onze eigen scrapwinkel; zoals hij nu mijn hobbykamer noemt! En idd. sommigen vinden dit wekelijks tijdschrift maar niets of hebben het wel steeds gekocht en er niks mee gedaan. Soms was het minder goed en soms zaten er spulletjes bij waar je niets aan had maar doorsnee genomen vind ik deze serie waardevol voor mij. Ik leerde termen en technieken; kortom ik leerde scrappen! En bovenal heb ik aan deze hobby een hele schare vriendinnen overgehouden! Een hobby, klein begonnen groeide uit tot een passie! Als ik volgende week donderdag wakker word, zal ik mijn scrapboekje zeker missen... Bedankt ook aan mijn bieken die 80 weken lang trouw mijn boekje ging kopen voor hij naar zijn werk vertrok!
Fijne dag nog allemaal!
xxx
C.

9 opmerkingen:

 1. Je boekje is super geworden.En ja scrappen is verslavend enuhhh bloggen ook wel..hahahah.
  Nog heel veel scrap & blog plezier ,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige twee pagina's. Erg leuke foto's ook.

  En wat gaat de tijd dan snel hè. Voor ik het wist was ik ook alweer twee jaar aan de scrap. het is en blijft een hele leuke hobby. En ook ik heb er inmiddels een aantal hele lieve mensen, waaronder jij, door leren kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super uit en vooral lekker stoer,groetjes Mus.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een geweldig stoer boekje! Ik begrijp je volkomen wanneer je hiervan afstand moet doen dat het jammer is! Maar je weet voor wie je het maakt en des te leuker het geven wordt! Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 2 super mooie pagina's heb je gemaakt zeg. Het ziet er leuk uit. Fijn weekend Paula.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuke pagina's dat je weer gemaakt hebt en ja zo uit die boekjes kun je toch veel halen he.
  gr, katty

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Carine

  ben ook even een kijkje komen nemen op je blogje, bedankt om mijn blogje te volgen...
  op je blogje staan mooie scrapvellen en kaartjes, zou ook nog is aan de scrap moeten maar heb niet veel tijd meer...

  groetjes Valerie

  BeantwoordenVerwijderen