zaterdag 19 september 2009

Kerstmis.

Goedemorgen lieve bloglezers,
Gisteren met hetzelfde papier van Eskimo Kisses deze kaart gemaakt in rood en groen, traditionele kleuren voor kerst dus. Schitterend hoe je met één en hetzelfde paperpad zo een verschillende kaarten kan maken! Het houten sneeuwpoppetje (30 stuks) kocht ik over van Angela. De sterren zijn terug gemaakt met de tagmaker en met glitterpapier. Mijn ganse bureau zit ondertss. onder de glitters ;-)) Ook de swirls: Ek Paper schaper PSPWP52 Flourisch punch Wave zijn van dit papier. Het tekststempeltje is er één van imaginisce. De kerstster en hulstblaadjes komen van: Scrapbooking MM Jarcollect. blossoms mix christmas 30728. Ik heb mijn bureau opgeruimd want ik moet dringend eens aan de slag voor de drieronde wedstrijd bij Patries, deadline is 22 september! Zal er echt wel werk van gaan maken!
Nog een fijne zaterdag!
xxx
C.

7 opmerkingen:

 1. hij is weer schitterend carine mooie kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kerst kaartje geworden....en moet er nog veel...pfffff.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje geworden! Inderdaad erg leuk om te zien dat je zulke totaal verschillende kaartjes kunt maken met één en dezelfde paper pad. Veel succes met de 3 ronde-wedstrijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk weer zo'n kerstkaartje..
  en succces met de 3ronde wedstrijd

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind deze kerstkaart in de traditionele kleuren ook al zo mooi! Succes toegewenst met je nieuwe creatie voor de wedstrijd!!! Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een erg leuke kerstkaart is dit weer geworden! Helemaal super!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen