zondag 20 september 2009

Schaatsen in Brussel!

Goedenamiddag lieve bloglezers,
Heel uitzonderlijk heb ik vandaag zondag gescrapt... Ja, er kwam een deadline aan hé. En ondanks dat het buiten heerlijk nazomert, heb ik er iets winters van gemaakt. We moesten voor de drierondenwedstrijd bij Patries een lift maken. Ik vond ze best pittig!
Ik gebruikte het papier van Winter Song van SEI: S.E.I. Assortment pack Winter Song 8-3599 een prachtige serie alweer. De buitenste rand maakte ik met mijn randpons van Fiskars, threading water. De foamkristallen heb ik ooit eens uit een ruilvlop gehaald, ze zijn nog van Inneke geweest. Ik heb er flink wat stickels op gedaan. De foto is genomen vorig jaar in Brussel op de grootste kerstmarkt van België. Aan het einde van de schaatsbaan staat het reuzenrad.
Zo, ik ga gezellig buiten genieten van croque-madammekes met garnituur. Ik wens jullie voor straks ook smakelijk eten! En nadien ga ik bankhangen; dubbele aflevering van House MD. kijken!
xxx
Carine.

7 opmerkingen:

 1. Erg leuke layout, Carine. De kleurtjes passen perfect bij elkaar en de rand is ook heel mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi geworden Carine,heerlijk schaatsen en de rand rondom is ook goed gelukt.
  hang se op de bank,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een sfeervolle lay-out. Het kleurgebruik is erg mooi, het geeft de warme sfeer in een koude omgeving heel goed aan!
  Super! Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super, ik vind dat je een mooie kleur combinatie hebt gebruikt... Zelf vind ik het altijd erg leuk om tijdens de hete zomerdagen een layout van de sneeuwfoto's te maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi gedaan straalt heel veel sfeer uit leuke foto

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wau die Seite hast Du wunderschön verscrapt. Das Papier ist aber auch ein Traum.

  LG

  Birsel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gave lay out! Mooie kleuren xx Marley

  BeantwoordenVerwijderen