woensdag 5 augustus 2009

Goedemorgen lieve bloglezers:

Zoals beloofd hierbij mijn eerste kerstkaarten, traditioneel in rood en groen. Deze zijn naar eigen ontwerp (niet met cardkits) gemaakt en ik heb nog heel veel leuke ideeen in mijn hoofd. Ze komen er in alle kleuren en ook moderne: dus blijven terugkomen zou ik zeggen ;-)) Het vogeltje op de stempel is terug ingekleurd met copics en het is nog niet perfect maar ik vind het toch al mooier worden. Op het onderste gebruikte ik nog eens mij cuttlebug en ook dit vind ik al beter dan vorig jaar. Waarschijnlijk ligt het aan het gebruik van de hotfix; de rode en groene steentjes zijn metalen studs die fel opgeven van kleur.
Verder wacht ik nog op mijn foto's van Pixum. Als die er zijn kan ik aan de scrap; ben al aan het brainstormen over de opdracht bij Patries haar club, verzonnen door Romy.

Liefs,
Carine.

6 opmerkingen:

 1. awel Carine, dat onderste kaartje is helemaal mijn smaak, eens iets anders dan een ander kaartje . Het bovenste vind ik persoonlijk eerder traditioneler . Maar echt joeng, dat onderste is echt prachtig !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze beiden prachtig mooi, Carine! Ook ik vind de onderste het mooist. Vrij strak, maar toch helemaal in kerstsfeer. Enne, veel succes met de wedstrijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kaarten zijn inderdaad erg leuk geworden, alleen vind ik het stickertje prettige feestdagen niet zo mooi bij de kaarten staan...Misschien een stempel prettige feestdagen?...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het bovenste kaartje vind ik mooi, maar mijn voorkeur gaat hier ook naar het onderste.
  heel mooi
  gr. Leentje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er staat een award voor je op mijn blog: http://scrapstuffandmore.blogspot.com/2009/08/award-van-marlieke-en-lean.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi ,jeetje jij bent al in kerst sfeer..hihi .Maar je hebt weer allemaal mooie kaarten gemaakt zie ik en ik heb mijn sniffer als volger geplaast.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen