vrijdag 21 augustus 2009Waanzinnig leuk!

Goedemorgen lieve bloglezers!
Alweer een podiumplaats en deze keer de eerste plaats! Het is fijn wakker worden met zo een nieuwtje. Een tijdje geleden heb ik deelgenomen aan de wedstrijd "swirl-it" op Romy haar blog. Nu zie ik dat ik met deze scrap de eerste prijs heb gewonnen: een kadobon van 10,00 euro te spenderen in Romy haar winkel. Een groot probleem zal dit niet zijn want ik bestel regelmatig daar en Romy heeft leuke spulletjes. Mijn keuze zal vlug gemaakt zijn ;-)) Het harde werken loont zich en ik ben dan ook heel trots! De scrap is trouwens gemaakt met papier van Graphic 45. Dit papier en nog ander gebruikt materiaal vind je hier. Verder wil ik ook de nummer twee en drie feliciteren, proficiat Marije en Marianne!
Nog een fijne dag allemaal!
xxx
Carine.

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je 1 plaats ,maar je lo is ook een juweel voor het oog.Zoveel details WAUWWWWWWWWW.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt je prijs echt verdiend. Alledrie waren we helemaal weg van je layout met zoveel mooie details. Gefeliciteerd, en ga zo door:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Carine,

  Heel hartelijk gefeliciteerd met je zeer terecht verdiende eerste prijs!!! Geweldig! Ik heb enorm genoten van je schitterende vintage lay-outs! Lean heeft helemaal gelijk!

  Liefs, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige l.o.!!! Je hebt je prijs echt verdient!!
  x monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zooo carine wat een mooie is dat geworden zeg ! terechte winnaar !!!

  BeantwoordenVerwijderen