dinsdag 11 augustus 2009

Mimosa van SEI.

Goedemorgen lieve bloglezers!

Gisteren nog dit kaartje gemaakt. De basis is terug van chipboard van Colorbok. Het papier is van de zomerse mimosalijn van SEI. Ik kan er niet genoeg van krijgen :-)) Veel knipwerk deze keer en natuurlijk heel veel flowers en lintjes! De tagmaker mocht ook deze keer niet ontbreken. Dit kaartje is gemaakt voor iemand die ik sinds kort heb leren kennen en niet alleen fantastisch kan scrappen maar ook een fantastische vrouw is! Haar naam houd ik nog effe geheim want het kaartje kan pas morgen op de brievenbus... Ik kan voor de kenners al wel verklappen dat ze haar eigen kaarteninspiratie-gallerie heeft!
Verder kregen we ook juist een kaartje toegestuurd uit New York, hopenlijk zonder Mexicaanse griep Sophie! Als het goed is dan komt zij donderdag terug naar Belgie en bij ons en met een beetje geluk heeft ze een Amerikaans scraptijdschrift mee voor mij! Ben benieuwd! Wordt vervolgd!

Fijne dag nog!
Carine.

5 opmerkingen:

 1. mooi echt waar
  kan dit gemakkelijk in een enveloppe carine ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi gedaan, Carine! En ik geloof dat ik wel een ideetje heb voor wie de kaart is:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gemaakt en ja dat papier is ook heel mooi.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow wat gaaf gedaan Carine. Echt heel erg mooi !
  GR joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, heel erg schitterend gemaakt! I love SEI! Mimosa behoort naast Bridgeport tot mijn meest favoriete papierlijnen van deze zomer. SEI is stijlvol! Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen