maandag 17 augustus 2009
Twee nieuwe awards:

Goedemiddag lieve bloglezers,

Ik kreeg deze 2 awards van Odetta. Heel erg bedankt hiervoor! Ik ben er superblij mee want mijn blog bestaat nog niet zo lang en ik kreeg toch al een paar leuke awards. Ik raad jullie aan om zeker eens een kijkje te nemen op Odetta haar blog. Zij kan prachtig stempelen en maakt daar vervolgens heel mooie creaties mee. Het is een plezier om haar werk te bewonderen!

Ik wil deze awards doorgeven aan al mijn trouwe volgers. Ook jullie bedankt om steeds terug te keren. Het zijn jullie die mijn blog voor mij speciaal maken! Verder geef ik hem speciaal door aan mijn maatje Ilse! Zij heeft ook nog maar kort een blog opgestart en kan heel mooi Magnolia afdrukjes inkleuren en maakt er vervolgens leuke kaartjes mee.

Naar het schijnt, hoort er een top 5 van favoriete dingen bij. Hierbij dus:

 1. Mijn hobby, mijn blog en mijn blogvrienden verder uitbreiden. Deze maken mijn leven speciaal.

 2. Tijd doorbrengen met mijn schat van een man Danny en dochter Kimberley. Zij zijn er altijd voor mij.
 3. Veel liefde geven aan mijn dieren Obi, Zitta (poezen), Ellioth (chihuahua), Adash, Jade, Tequilla en Himsha (tamme ratjes). En er ongelooflijk dubbel zoveel voor terugkrijgen.
 4. Wandelen! Zee, bos... Als het kan, ga ik samen met gezin graag een wandeling maken en nadien heerlijk op een terrasje iets drinken en mensen kijken!

 5. Lezen! Een goed boek, een tijdschrift over mijn hobby of iets anders. Het maakt niet uit. Dit doe ik het liefst buiten en als het heel stil is daar. Alleen de vogeltjes op de achtergrond...

Fijne dag nog!
Liefs,
Carine.

4 opmerkingen:

 1. Nouuu dat is geen verkeerd lijstje en gefeliciteerd met je AWARDS.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je awards. Je hebt ze dik verdiend, want je blog en scrapwerk zijn zeer inspirerend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je awards!! Zo'n lieve vrouw zoals jij met deze prachtige blog verdient het gewoon om in het zonnetje te worden gezet! En wat een mooie top 5!

  BeantwoordenVerwijderen