donderdag 13 augustus 2009

Kadootje!

Goedemorgen lieve bloglezers!

Een kadootje en wat voor één! Mijn dag kon gisteren niet meer stuk, de postbode bracht me dit. Ik was geweldig onder de indruk! Eerst en vooral: heel erg bedankt Odetta! Ik heb dit gisteren de ganse dag gekoesterd en steeds weer zitten bekijken. Ik wou dit gewoon in een doosje leggen met watten eronder: dit is me heel dierbaar! Ik ben nu nog meer onder de indruk van Odetta haar creaties omdat je in het echt pas goed ziet hoe fijn dit werk is. Die achtergrondstempel is super en heel leuk hoe je die hebt verwerkt; ik ben er meteen verliefd op! En dan dat poppetje erop, zo fijn. En dan dat fluitekruid, die stempel en het negatief ervan: ik vind dit heel romantisch! De tekst op het kaartje is heel mooi en het geheel is ook prachtig! En Kimberley is blij met het voor haar bedoelde knipwerk, dit is voor mijn handen wat te fijn. In alle geval blijkt nog eens: hoe kleiner het geleverde pakje, hoe fijner wat er inzit. Odetta, jij weet hoe je iemand kan verwennen! Bij mijn bedankje ontbreekt een persoonlijk woordje, maar bij deze... Al mijn complimenten!

Liefs,

Carine.

5 opmerkingen:

 1. Zo, jij bent nog eens goed verwend. Maar je hebt het verdiend, want ook jij bent een heel lieve persoon. Ja, Odetta is zeer attent en kan heel goed mensen blij maken. Haar stijl is zo eigen, en ze is echt een natuurtalent in stempelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dat is gaaf geen wonder dat je zo blij bent,veel plezier er mee.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, deze zijn inderdaad echt heel gaaf! Ik heb ook zo'n kaartje van Odetta mogen ontvangen en wat jij schrijft klopt helemaal; in het echt kun je NOG MEER van het fijne werk van Odetta genieten! Het kaartje heeft ook bij mij een ereplaatsje gekregen!

  Ik ga eens even verder snuffelen op je blog, haha. Kom vast en zeker hele mooi dingen tegen, dat heb ik al in de gaten.

  groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzettend graag gedaan:)!!!Ik word bijna verlegen van al die complimenten. Als je mijn knipwerk ziet, begrijp je meteen dat ik dan mijn gedachten kan verzetten. Daarom vind ik het zo heerlijk om te doen. In ieder geval ben ik ontzettend tevreden dat je er heel erg blij mee bent! Ontzettend mooie dingen heb je weer gemaakt, Carine. Vandaag vanwege mijn vakantie weinig tijd gehad om te reageren. Vandaar deze opmerking. Veel liefs, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo prachtig mooi!! ook mijn complimenten!!
  Dat stempellen vind ik altijd zo knap en dan nog maar te zwijgen over het fijne knipwerk!!

  BeantwoordenVerwijderen