woensdag 9 september 2009

Ponsen.

Goedemiddag lieve bloglezers,
Gisteren zijn deze spulletjes nog aangekomen. Het stempeltje met de wanten had ik nog tegoed van Romy. Ik heb ook eindelijk een borderpons van Fiskars gekocht: treading water. Ik vind deze heel mooi resultaat geven. Ik zou ook nog een borderpons met kant willen maar ben er nog niet overuit welke... Verder kon ik ook in aanbieding deze Ek-succes retro flower medium pons kopen. Het bloemetje is 2,5 cm. Nu heb ik aan Leentje gevraagd of ze me ook de kleine versie (1.5 cm) hiervan kan bezorgen. Verder natuurlijk ook Flowers!!!
Fijne dag!
xxx
Carine.

8 opmerkingen:

  1. die borderpons is idd geweldig ik heb hem ook!! enne wat een leuk boekje heb je gemaakt echt super!!

    Gr. Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel plezier met je nieuwe spulletjes! Ik ben ook helemaal weg van de border punches. Eigenlijk zou ik ze allemaal wel willen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. veel plezier met je spulletjes en ja ook ik ben gek van die ponsen maar weet ook niet goed nog welke...hhihiii of net als Romy ALLEMAAL.
    gr,lean

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk dat je meedoet met de candy,je aankopen zijn super,veel plezier ermee,ben je ook gelijk gaan volgen,groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Helemaal top aankopen! ik wil ze ooit ook nog aanschaffen die ponsen (bloemen) maar wil er idd ook gelijk twee of drie maten van en dat voel je dan weer aardig in de portomonee...
    En de pons van fiskars is ook super, heb hem ook en pak hem vaak!!

    liefs Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke aankopen heb je weer gedaan, je laat je zelf ook wel graag verwennen he?
    Hmm... wie kent dat ook? haha
    Gr, katty

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie aankopen, Carine! Ponsen zijn altijd een hele goede investering, waarvan je veelvuldig gebruik zult maken. Ik gebruik altijd met veel plezier de retropons medium, die jij nu ook heb aangeschaft. Het is van hoogwaardige kwaliteit!
    Veel plezier hiermee! Groetjes, Odetta

    BeantwoordenVerwijderen