maandag 28 september 2009

Vogeltje...

Goedemorgen lieve bloglezers,
Gisteren dit kaartje gemaakt met papier uit mijn prijs van Saskia. Ik haalde mijn inspiratie deze keer bij Odetta; laat je papier spreken! Ik stempelde het vogeltje (autumn leaves clear stamp bird) op B-Grey papier. Het fluitekruid komt van een stempel van Tim Holtz/flights of fancy. Deze stempels kocht ik bij Karin. Het lintje komt van bij Veritas. Licht blauw bloemetje van Rayer: Rayher Papier bloemen mengeling 5508 Blauwtinten en hartjesbrad van CM: Creamotion brads BE440699 6 kleuren pastel hartjes. Verder gebruikte ik de hotfix en randpons van Fiskars.
Fijne maandag allemaal!
xxx
Carine.

12 opmerkingen:

  1. ja he het is niet te doen maar zat met veel overuren dus heb ook al 14 dagen niet zoveel moeten werken dus daardoor komt het eigenlijk maar ik moet ook nog zo veel kerstkaarten maken en je kaart is super leuk zo het idee laat je papier spreken dat is je goed gelukt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je de tip mooi uitgewerkt zeg. Je kaartje is prachtig! Hele mooie strik ook. En al die tinten blauw vormen een prachtig kleurenpalet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha klopt helemaal en is heel mooi geworden.
    gr,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is inderdaad een mooie kaart geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke kaart,groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een prachtige kaart is dit geworden!!

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een te gekke kaart en de kleur die vind ik echt heel cool!!!! zo mooi blauw.

    groetjes ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat geweldig leuk om te zien en te lezen dat je mijn tip heb uitgeprobeerd! Ik vind de kaart helemaal super geworden! Alles past perfect bij elkaar! Lieve groetjes, Odetta

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk gedaan! Het stempeltje heb ik ook, maar het papier zie ik voor het eerst. Dat vind ik natuurlijk wel helemaal geweldig aangezien ik twee hele schattige vogeltjes thuis heb, hihi. Mar hoe dan ook: it is een zeer leuk kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen