woensdag 31 augustus 2011

In mijn brievenbus...

Goedemiddag lieve bloglezers,
Zelf heb ik niks van creaties met jullie te delen. De nieuwste goodies liggen hier allemaal op mijn bureau maar mijn scrap-mojo is ver te zoeken.

Hieronder zien jullie 2 prachtige kaarten die afgelopen week in mijn brievenbus zaten voor ons Kimberley. Zij vindt het heel fijn als de postbode iets voor haar bij heeft. En ik vind het super dat jullie kaartjes blijven sturen... want de weg is nog lang.
Dus bij deze dames: heel erg bedankt voor dit mooie gebaar!
Het kaartje van Ilse is voor een volgende blogpost; moet het nog op de foto zetten. Ook jij bedankt! 

Odetta.

Michelle.

Even een up-date voor de dames die erom vroegen :-))
Vandaag is het 4 weken geleden dat ons Kimberley werd geöpereerd. Al die tijd heeft ze niet mogen steunen en dit om de breuk van het scheenbeen te laten genezen. Het herstel verloopt heel goed maar er is nog een lange weg te gaan.
We worden wel steeds handiger in verplaatsingen binnenshuis (boven en beneden en badperikelen enzo ;-))
Vanaf morgen mag zij met haar kinésist erbij, met krukken en brace nog aan welliswaar, 5 kilo steunen op haar linkerbeen! Dit gebeurt echt met de weegschaal erbij en moet nauwkeurig zijn. Zo zal het gewicht week per week worden opgebouwd aan de hand van een 12 weken stappenplan.
Tot zover gaat alles dus echt goed en haar knie is nog steeds pijnvrij.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag toe!
Liefs,
xxx
C.arine.

2 opmerkingen:

 1. Wat fijn om te horen dat het al beter gaat met Kimberley! Het herstel gaat stapje voor stapje, maar ieder stapje in de goede richting is toch al iets positiefs! Wat lief dat iedereen zo aan haar denkt en lieve kaartjes stuurt. Heel veel sterkte aan jullie alledrie!

  Trouwens ook heel erg bedankt voor al je lieve woorden in de reactie op mijn blog:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je dochter zo wordt overstelpt met leuke kaarten! Dat zal een hoop positiviteit voor haar met zich mee brengen.
  Succes met de verdere 'stappen'...
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen