donderdag 30 december 2010

Beschuit met muisjes! En in mijn brievenbus...

Goedemorgen lieve bloglezers,
Ik had nog een kleine bestelling lopen bij Hobbycompleet. En groot was mijn verbazing toen ik het pakje open deed. In Nederland worden er beschuit met muisjes gegeten bij een geboorte. Zoals jullie al wel weten is Marian bevallen van een flinke dochter met de mooie naam: Rianne! Wij in België kennen deze traditie niet en ik ben dus heel blij met deze attentie van Hobbycompleet! Marian, het heeft gesmaakt! Bedankt! Er is een kaartje onderweg en een kadootje volgt nog.

Ik kocht nog 2 Valentijn paperpads van Bo-Bunny/Crush en Crazy Love. Een stempel van M.D., bling-bling en de Big Dies Reindeer Flight van Tim Holtz.

In mijn brievenbus zat deze mooie kerstkaart van Celia. Bedankt! Ondertussen loopt de teller op tot 45 gekregen kerstkaarten die hier allemaal omhooghangen aan een rood lint doorheen de woonkamer.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag en
bedankt om langs te komen!
xxx
C.arine.

4 opmerkingen:

 1. super mooie kaart van Celia en wat is de beschuit met muisjes een leuke attentie!!Heel leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee: dan heb je niet alleen geweldig leuke scrappost in je brievenbus, maar ook nog eens iets lekkers:) Het kaartje van Celia is ook prachtig mooi. Jouw postbode heeft het maar druk, geloof ik zo, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gave spullen weer en lekker hoor die muisjes tof idee.Mooie post ook weer.
  groetjes,lean

  BeantwoordenVerwijderen