donderdag 23 december 2010

Kerst-tafel-stuk en laatste kerstkaart.

Goedemorgen lieve bloglezers,
Hieronder zien jullie een kerststukje voor op tafel tijdens de feestdagen. Ik ben op zoek naar glimmermist goud. Weet iemand mij te vertellen welke kleur ik hiervoor het beste kan bestellen a.u.b.?


Hier zien jullie mijn laatste kerstkaart voor dit jaar :-)) Ik draag ze op aan al mijn medebloggers en volgers die mij zo trouw hebben bezocht! Jullie reacties te lezen geeft mijn dag dikwijls kleur als het wat minder gaat. Ik wil jullie dan ook bedanken!


Ik wens jullie allemaal een fijne dag toe!
xxx
C.arine.

8 opmerkingen:

 1. Wauw, dat ziet er prachtig uit! Helemaal kersterig! En jouw allerlaatste kerstkaartje is een geweldig mooie deurensluiter:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi romantisch kerststuk, helemaal mijn ding! Je laatste kerstkaart is een beauty. Dat hartje heb ik al een paar keer zien voorbij komen op jouw blog en ik vind het wel heel mooi.
  Fijne kerst!
  Knuffels, Nora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi meis wat een prachtige kaart !! en je kerststukje is ook erg mooi ook voor jou hele fijne feestdagen alvast gewenst meis !!
  groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw dat ziet er gaaf uit, ik verwachte een kerst stuk met dennentakken maar dit is nog veel mooier. Het kaartje is ook erg mooi geworden, ik wil jou, Danny en Kimberley ook hele fijne kerstdagen wensen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het kerststukje heb je echt schitterend gemaakt! Je kaartje is super leuk geworden!
  Vandaag hebben wij jou mooi kerstkaart onvangen. Heel erg bedankt daarvoor ook namens Joyce!!

  Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2011!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi weer Carine,super!!!!
  Geniet van de dagen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Carine, ik heb hier een flesje glimmeremist gold staan. Persoonlijk vind ik die echter te geel. Wat is doe als ik gouden accenten aan wil brengen, is goud embossingpoeder van artemio gebruiken. Weet niet of je hier iets aan hebt, maar dit is nu het enige wat ik voor je kan doen.

  Hele fijne dagen! Groetjes, Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb even een kaart van mij zelf opgezocht waar ik gekliederd had met de gouden glimmermist en later dus met het embossingpoeder; wellicht kun je hier nog iets meer mee:
  http://jufmarlieke.blogspot.com/2009/12/huwelijkskaart.html

  BeantwoordenVerwijderen